Αναζήτηση για

Στην ενότηταΕγγραφείτε στην υπηρεσία ηλεκτρονικής ενημέρωσης και πληροφορηθείτε πρώτοι όλα τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες του εκδοτικού μας οίκου!Έχετε αποκτήσει κάποιο προϊόν που συνοδεύεται από κωδικό δωρεάν πρόσβασης στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες μας; Ενεργοποιήστε τον τώρα και απολαύστε εντελώς δωρεάν την υπηρεσία στην οποία αντιστοιχεί για 12 μήνες!

Ενεργοποίηση κωδικού δωρεάν πρόσβασης  Εάν είστε ήδη ενεργός συνδρομητής σε άλλη ηλεκτρονική υπηρεσία μας, πατήστε την αντοίστοιχη επιλογή για να εισέλθετε και ακολούθως να συμπληρώσετε το πεδίο εισαγωγής του κωδικού.

Εάν δεν είστε ενεργός συνδρομητής, πατήστε την αντοίστηχη επιλογή για να δημιουργήσετε δωρεάν έναν νέο λογαριασμό.
 


Χρησιμοποιώντας τον μοναδικό “κωδικό δωρεάν on-line πρόσβασης”, ο οποίος είναι τυπωμένος στην τελευταία σελίδα του προϊόντος των εκδόσεων “Δίκαιο & Οικονομία – Π.Ν. Σάκκουλας” που προμηθευτήκατε, αποκτάτε δωρεάν πρόσβαση στην αντίστοιχη ηλεκτρονική υπηρεσία της www.sakkoulas.com για 12 μήνες από την ημερομηνία ενεργοποίησης του κωδικού.

Ο κωδικός αυτός είναι αυστηρώς προσωπικός απαγορεύεται η ανακοίνωσή του σε τρίτους, ο δε δικαιούχος του κωδικού φέρει τις εις βάρος του συνέπειες που θα προκύψουν από τυχόν διαρροή του ή ανακοίνωσή του σε τρίτα πρόσωπα.

Η χρήση της παρεχόμενης δωρεάν παραπάνω υπηρεσίας διέπεται από τους όρους χρήσης των on-line συνδρομητικών υπηρεσιών της “Δίκαιο & Οικονομία – Π.Ν. Σάκκουλας” για να ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης επισκεφθείτε την διεύθυνση http://www.sakkoulas.com/scp/terms.asp
  • Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την ενεργοποίηση του κωδικού δωρεάν πρόσβασης μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε με τον εκδοτικό οίκο Δίκαιο & Οικονομία – Π.Ν. Σάκκουλας στα τηλέφωνα 2103256000 ή 2103257000.
     
  • Για να ενημερωθείτε για τις λοιπές on-line συνδρομητικές υπηρεσίες της Δίκαιο & Οικονομία – Π.Ν. Σάκκουλας A.E.E.E. επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://www.sakkoulas.com/scp/Online_Services.asp