Αναζήτηση για

Στην ενότηταΕγγραφείτε στην υπηρεσία ηλεκτρονικής ενημέρωσης και πληροφορηθείτε πρώτοι όλα τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες του εκδοτικού μας οίκου!Έχετε αποκτήσει κάποιο προϊόν που συνοδεύεται από κωδικό δωρεάν πρόσβασης στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες μας; Ενεργοποιήστε τον τώρα και απολαύστε εντελώς δωρεάν την υπηρεσία στην οποία αντιστοιχεί για 12 μήνες!

Συνδρομή - Ποινικά Χρονικά on-line
 
 
ISSN 2459-4040

 

Με την αγορά της υπηρεσίας αυτής αποκτάτε απεριόριστη πρόσβαση, για χρονικό διάστημα 12 μηνών, χωρίς χρονοχρέωση ή οποιονδήποτε άλλο περιορισμό, σε ολόκληρη την ύλη του περιοδικού Ποινικά Χρονικά που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας κατά τον χρόνο ενεργοποίησης της υπηρεσίας*.

Παράλληλα, με την αγορά της ίδιας υπηρεσίας αποκτάτε πρόσβαση, εντελώς δωρεάν, στο κείμενο των ακόλουθων προϊόντων:
  1. Σύνταγμα της Ελλάδας
  2. Ποινικός Κώδικας (νέος: 2019)
  3. Ποινικός Κώδικας (παλαιός: 1950)
  4. Κώδικας Ποινικής Δικονομίας (νέος: 2019)
  5. Κώδικας Ποινικής Δικονομίας (παλαιός: 1950)
  6. Στρατιωτικός Ποινικός Κώδικας
  7. Κώδικας Ναρκωτικών
  8. Νόμος περί εξαρτησιογόνων ουσιών (Μέρος Α΄ [άρθρα 1-60] Ν. 4139/2013)
  9. Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας

Τα κείμενα που περιέχονται στην υπηρεσία αυτή υφίστανται συνεχή ενημέρωση με όλα τα νεώτερα τεύχη του περιοδικού Ποινικά Χρονικά, συνδέσεις (links) με συναφείς πληροφορίες (άλλα κείμενα του περιοδικού, σχετικά νομοθετήματα κ.λπ.), ευρετηρίαση παλαιότερων τευχών κ.λπ.


* Ήδη, έχει ολοκληρωθεί η καταχώριση ολόκληρης της ύλης της έντυπης έκδοσης του περιοδικού Ποινικά Χρονικά από το τεύχος Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 1994 έως και σήμερα.
 
Τιμή €
104,84
διάρκεια 12 μήνες