Αναζήτηση για

Στην ενότηταΕγγραφείτε στην υπηρεσία ηλεκτρονικής ενημέρωσης και πληροφορηθείτε πρώτοι όλα τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες του εκδοτικού μας οίκου!Έχετε αποκτήσει κάποιο προϊόν που συνοδεύεται από κωδικό δωρεάν πρόσβασης στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες μας; Ενεργοποιήστε τον τώρα και απολαύστε εντελώς δωρεάν την υπηρεσία στην οποία αντιστοιχεί για 12 μήνες!

Συνδρομή - Χρονικά Ιδιωτικού Δικαίου on-line*
 
 
ISSN 2459-4067

 
Με την αγορά της υπηρεσίας αυτής αποκτάτε απεριόριστη πρόσβαση, για χρονικό διάστημα 12 μηνών, χωρίς χρονοχρέωση ή οποιονδήποτε άλλο περιορισμό, στην ύλη του περιοδικού Χρονικά Ιδιωτικού Δικαίου, η οποία έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας. Συγκεκριμένα, εδώ περιλαμβάνεται το σύνολο των τευχών, από το γενέθλιο τεύχος 1 του 2001 μέχρι και το τρέχον κάθε φορά τεύχος κατά τον χρόνο ενεργοποίησης της υπηρεσίας. Τα κείμενα περιέχουν υπερσυνδέσεις (links) με παραπομπές σε σχετικά νομοθετήματα, συνοδεύονται δε από αναλυτικό χρηστικό ευρετήριο.
 
Παράλληλα, με την αγορά της ίδιας υπηρεσίας αποκτάτε πρόσβαση, εντελώς δωρεάν, στο κείμενο των ακόλουθων προϊόντων:
  1. Σύνταγμα της Ελλάδας
  2. Αστικός Κώδικας
  3. Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας
  4. Εμπορική νομοθεσία
Τα κείμενα που περιέχονται στην υπηρεσία αυτή υφίστανται συνεχή ενημέρωση με όλα τα νεώτερα τεύχη του περιοδικού Χρονικά Ιδιωτικού Δικαίου, συνδέσεις (links) με συναφείς πληροφορίες (άλλα κείμενα του περιοδικού, σχετικά νομοθετήματα κ.λπ.), ευρετηρίαση παλαιότερων τευχών κ.λπ. 

* Από τις προσφορές του παρόντος καταλόγου εξαιρούνται βιβλιοθήκες, εκπαιδευτικά ιδρύματα, σχολές, φροντιστήρια, καθώς και νομικά ή φυσικά πρόσωπα που έχουν την εκμετάλλευση βάσεων δεδομένων ή τράπεζας πληροφοριών, στις οποίες η χορήγηση πρόσβασης για οποιοδήποτε από τα παρακάτω προϊόντα ή υπηρεσίες είναι δυνατή μόνο κατόπιν ειδικής συμφωνίας.
 
Τιμή €
185,48
διάρκεια 12 μήνες